Join SNS FREE mailing list  

20090303-anakku-sale

 

2 to 15 March 2009

Anakku Clearance Bonanza

Up to 50% Off

From RM5

Brands Offered

Anakku

Anakku Junior

Disney Baby

Disney Mickey Mouse & Friends

 

 

Location

5Floor Event Hall

KL Sogo

 

 

 

Comments

Comments
mrs bob says:

sape2 sini tau bila lagi warehouse sales for anakku. terlepas pandang daaa..:(

mak et says:

Thanks Rosie…jarang gak pegi…tp tak pernah nmpk pun uncle ngan mak tuan kedai kt situ…

Rosie says:

Mak et..
I ckp dgn u jgn la u pegi butik anakku bukit tinggi tu.u kena tipu harga aje.last december last year i pegi beli satu hamper utk my friend baru dpt baby boy.uncle tu kata kat i hamper tu paling bagus.pasal ada sterilizer. Benda tu susah cari.dah tak ada stock.Harga dia RM69.90.i pun tertipu la beli la hamper tu harga 1 hundred something.sebab ada baju2 dan beberapa brg yg lain la.after that i pegi jusco bukit tinggi.tgk sterilizer tu baru RM39.90 brand anakku la jugak.bentuk dan benda yg sama la.Sejak dari hari tu memang i tak pegi dah anakku bukit tinggi.lagi2 nyonya mak tuan kedai tu.yg byk loghat paksa2 org beli brg yg dia tunjukkan.. kecoh semcm aje..

lyana says:

i ada jual baby diapers saiz NB50,S50,M40,L40,XL40 & XXL40…diapers ni diimport dari oversea (uk, taiwan, japan) dan di jual dengan murah dari harga pasaran…cuba dulu, baru tahu..

liana – puchong
0172696690

mak et says:

napa butik anakku kt bkt tinggi xde sale walker tue yer???…pegi ari tue beli bj baby rm10 sepsg…

IbuBalqis says:

Just to inform, I go to Anakku’s Butik in Bandar Puteri , Puchong, I buy Anakku’s long pants for my lovely 8mnths daugther, the real price for the pants is rm43.90 & I only got it at rm 13.00! so worth it with 70% dis.! I only spend rm64.90 for the real price of rm 100++. Even the sale 70% cloth are well folded. I go to Anakku in Alamanda, the sale2 cloth are “longgok” like a “bundle” Huh. No manners.

minty says:

butik anakku at alamanda tak best. dari dulu lagi baju yg sale 50% or 70% memang tak byk. i think coz its in a shopping mall putrajaya area. i go to alamanda almost every week never have really good sales.

mamaalya says:

Thank finas,i dah g butik anakku kat bdr sri permaisuri, tak banyak yang less 50%.baju-baju yang dah lusuh warnanya yang banyak less 50% yang masih elok-elok less 10% je.mcm semalam i g sogo baju-baju anakku semuanya fesyen lama warna pun tak menarik.

finas says:

hi mamaalya 3 hari lepas i gi lagi anakku kat pandan indah tu , yg 70% dah tak byk pilihan , tp yg bestnya i dpt grab satu beg baby harga asalnya Rm69.90 lepas less jd RM15 je . tp tu la bila i gi butik anakku kat tempat lain cth kat Tesco Extra BTR , Ampang Point and Tmn Putra , sales diorg tak sama la . mcm kat Tmn Putra tu i dpt 70% , tp bila kat Pandan Indah 50% plk . nasib-nasib la . kena rajin gi survey . Baju bdk perempuan tinggal kain jenis jeans . tp klu kat Ampang Point tu byk utk bdk perempuan . yg tu less 50%.

mamaalya says:

I baru je balik dari sogo nak tengok-tengok sales anakku kat sana macamna. i rasa lebih baik g butik anakku dari g sogo, psl kat sogo tak banyak pilihan.

mamalaya says:

Jumaat lepas i da g butik anakku kat bdr sri permaisuri, memang da sales sampai 31/03/2009 ni. potongan 10%-50% je, tapi berbaloi le g sana walaupun tak macam warehouse sales anakku kat klang aritu.dapat gak baju yang berkenan di hati walaupun harganya mahal sikit, tapi puas hati pasal takda nak berrebut-rebut pilih baju.esok nak keluar nak tengok sales anakku kat sogo pulak macamna. cuma i nak tahu butik anakku kat pandan indah wat sales sampai berapa peratus. tergoda gak bila tengok komen finas betul ke potongan sampai 70peratus dan banyak pilihan baju untuk budak perempuan.i harap finas boleh terang kan dengan lebih terang lagi. tima kasih

mamalya says:

Memanglah purren warehouse sales selalu akan buat bulan April dan bulan ogos setiap tahun. tapi tiap kali i g sana mesti miss nak cari baju untuk anak i bab orang2 yang macam singa lapar dah kaut semua baju-baju tu,pastu diorang pilih mana yang berkenan diaorang ambik, yang tak berkenan main campak-campak je.jadi orang-orang yang terlambat masuk dah keabisan baju yang elok-elok dik kerana perangai orang yang hanya fikir kan tentang diri sendiri je.itu sebab i malas nak g sana memang tak kan dapat punya.

Rosie says:

Hi all..
Please check previous pureen warehouse sales for map & address..

christine says:

Hello Rosie,
Thanks tell us the pureen w/house sale.
I oso want to go thr buy my baby thg.
so can u give me the address n the time start till when on 18 & 19/4/09.

mimi says:

rosie u bg lah add sale pureen tu..kat pj?area mana ek….

effa says:

elo…..baik tgu sales pureen kat pj pada 18 19 april 09

maymee says:

klu mcm tu i tunggu pureen nye salelah….lagi best.tqs rosie

mama_aisy says:

thx rosie.i pn sllu nmpk ibu2 amk bju2 n dok lepK TEPI.sempit nak lalu adelar.tp kali ni i nak bli keperluan bayi je.e2 yg penting..paq2 kat luar leh bli vtgen dan pelfrsh.huhuhu

Rosie says:

Hello mama_aisy.. Kalau ikot kan kata staff dia tu la tarikh ye.Itu pun kalau dia org tak tunda atau cancel.. Pape pun kalau sure tarikh tu dia org akan pacak banner area PJ saja.. Lgpun husband I keje kat PJ.. Ingat ye kalau berbelanja tu jgn la terlalu taksub.Sebab setiap kali sy pegi w/house sales pureen ni nampak ibu2 sibuk kaut baju2 byk2 lepas tu duduk tepi tembok memilih.. Belanja biar la berpatotan.. beli yg perlu sahaja.. :)

mama_aisy says:

hye..rosie..
mane u tau pureen w/h date?klo sure date 2 i kna smpan uit tuk bli brg kat w/h pureen ni.ls year p gak tp bli brg kperluan bby coz i bslin bln dis.this time i bli bju & stok detergent ler.

Rosie says:

Nak bagitau yg Pureen warehouse sales akan kembali bln april ini.. Jgn ketinggalan ek.. 18 & 19april..

VivianMum says:

Christine, congratulation… I’m sure u can get wat u want in good price at Anakku. Their product is good in quality oso.

christine says:

Hello Vivianmum,

Thanks much for ur reply.
I’ll be mum soon in July.
So now i looking baby thg for my coming baby.
I need find good n cheap baby product for my baby.
Anyway thanks again.

VivianMum says:

Christine, the 70% sales NO need the member card. As well as the walker.

Member day was on 28/02. That day got extra 10% discount. The member card will giving 10% discount for normal price item only.

eida says:

Anakku kat Pandan Indah, smpai ble sales?
tell me plzz..plzz..

christine says:

hello Vivianmum,

about the sale in anakku shop that 70% oso must member card?

Can i know the brand of walker RM169.90 after less RM69.90? This walker can get so cheap also must have member card ah?

june1 says:

All, anyone interested to buy enfagrow plain 1.7kg exprity date Oct 2010 @ RM 78.50. planning to let go 6-10cans. pls email me @ puikuanong@yahoo.com, thanks

june says:

All, anyone interested to buy enfagrow plain 1.7kg exprity date Oct 2010 @ RM 78.50. planning to let go 6-10cans. pls email me @ puikuanong@yahoo.com, thanks

finas says:

my advise klu u all nak pergi cari butik anakku yg besar , byk brg . semlm i gi lagi anakku kat pandan indah tu , byk lagi brg baru sampai . Mummy_areen , klu u nak cari jeans , byk jgk pilihan kat situ . nasib baik cik abang tak bising sbb dah 3 hari bershopping kat anakku. he..he..he..

pink says:

dear all, please visit my website for my one stop baby store.
i still have many item yet to upload, will have more offer soon.
thank you

VivianMum says:

I publish the whole sms for u all reference.
Anakku Member’s Day on 28/2/09. Get additional disc on selected storewide items. Clearance Sales 28/2-31/309 up to 70%.Enjoy selected bulky @ 30%. T&C apply.

mamaalya says:

Betul ke semua butik anakku da offer. sampai bila offer tu. kalau semua butik anakku da offer tak yah lah nak g sogo bab kat bandar seri permaisuri pun da butik anakku.

mummy_areen says:

Thanks VivianMum…bolehla just pegi anakku @ Alamanda kalau cam nie

VivianMum says:

I’m Anakku member… Receive sms from Anakku that clearance sales at all outlets from 28/2 – 31/3 up to 70%.

Wah boleh ke sogo ni…
tapi naik LRT je la…

takut kalau kena banjir pulak nanti… hehehe

yanz says:

butik kat pandan indah tu mmg tgh buat sale…yang 70% tu byk baju for girls…for boys ada gak tapi untuk 3 tahun ke bawah….walker tu tak salah i, last week ada sale and for member lak dia bagi another 10%…cuma 1 day ajer (sabtu).
baju yang RM8 tu untuk boys…tshirt biasa ajer..cantik2 gak..

mak et says:

mummy areen n new ummi…klu x silap sales ni kt sume outlet til 30/3 ni…

adreyna says:

ye la finas…smpi bila sale kt pandan tu?…kt mana ek?

mummy_areen says:

Finas,
anaaku kat pandan indah je ke ader sale murah mcm tu..? or semua outlet anakku..?? i pun nak cari jeans + baby carrier yg jenis sandang tu…hmm…or i should go to sogo this weekend..?? ala..mcm jem jer tmpt tue

new ummi says:

Til bila erk?

Ng says:

finas:

Di mana Pnadan Indah Anakku sales? Boleh beri tahu tak?

finas says:

2 hari berturut-turut i gi Anakku butik kat Pandan Indah , mmg berbaloi berbelanja kat sana , murah betul . sales up 70% . Walker i bought yesterday normal price Rm169.90 , after less RM69.90 . T-Shirt for my daughter price Rm36.90 i dapat RM8.00 . Utk my baby plk , t-shirt with skirt sepasang Rm56.90 after less RM28.45 . baby shoes mmg cute btl colour pink RM17.90 after less RM8.00 . apa-apa pun “happy shopping” …

zusya says:

setau i anakku kalau buat warehouse sales kat kpg jawa,klang bukan kat puchong.

fara says:

anakku takde lak? kilang baby kiko ada la kt puchong…x best pun kiko sale.

ros says:

as far as i know, baby kiko factory in puchong. if anakku in puchong- do i miss the train..?

mieda says:

hai intan, i dun think got annakku factory in puchong……

cz last year, i g annakku warehouse kat padang jawa, klang…… but not in puchong……

ader ke kat puchong?

intan says:

Dengar factory kat puchong 2 lg best.
Tp x tau la bila sale.
klu ada sampaikan lah..
tq.

tracy says:

dun tink will go. coz de parking not convenient under renovation

nana says:

sapa2 yang dah pergi nanti bagi review skit ye..

Kenneth says:

haha.. next to my office. woohoooo….

zeti says:

only in SOGO or nationwide?

nOami says:

haih..right in the middle of KL (sigh) not brave enuff to go through the horrendous jem..anyone please tell us whether is it worth it to go there?

Irenelim says:

A bit far from my place… especially there was flooding today in KL town. Haha… better get from Anakku Puchong. :)