Join SNS FREE mailing list  

18 to 26 December 2010

Kong Brothers Shoes City Warehouse Sale

Up to 80% Off

 

Served with lucky draw, happy hour, F&B corner and more

 

Products Offered

Men/Women Shoes

Kids Shoes

Leather Shoes

Sandals

Watches

Apparel

Cosmetic & Fragrances

Bedding & Accessories

Bags

and more

 

Brands Offered

NafNaf

Smart Connection

Crocodile

FCUK

Bebe’s Home

Disney

and more

 

Time: 10am – 8pm

 

Location (Tel: 6012 211 7339)

No.5 Jalan BS7/18

Kawasan Perindustrian Bukit Serdang

Seksyen 7

43300 Seri Kembangan

Selangor Darul Ehsan

Malaysia

www.kongbrothersshoescity.com

 

[ad#sns]

Comments

Comments
rozi says:

kalau ya pun tengoklah dulu dalam http://www.kongbrothersshoescity.com.my

rozi says:

oklah jugak…. kalau nak buat tukar2 kasut tu memang berbaloi… stationary… high school musical… ada yg murah… bolehlah wat suka suka untuk bebudak tukar2 hi hi

nurul says:

baju2 bebe home tu pun mahal2 ye???

eyra says:

baju bebe paling murah rm 13 sepasang klu utk baby boy.. beli jugakla 4,5 psg.. blouse brand esse one pun murah jugak.. saya pegi 2 kali.. hehe..

nanako says:

huh. baru pegi smlm. kat entry mmg teruja, kasut RM5, makin ke dalam makin mahal dan tak la sehebat yang dijangka. tak beli apa pun sebab rasa tertipu. sib baik dkt dgn umah, tapi jln berbelit. those yg jauh, takyah g pun tak rugi, better go your nearest shoppping complex lagi bagus

UQ says:

nk pg sale ni ikt banner jer..senang terus smp ke tmpt tu.. byk brg murah..lots of disney stationeries like hannah montana, up,mickey & minnie, pooh,high school musical..ada jgk brg marvel n transformers..

pencil case: small=rm3, big=rm8
pencils 12pc =rm1 (hannah m, high school musical)
pencil 8pc= rm 1 (spiderman)
stationery set= rm 5 (looney tunes)
file = rm1 hannah montana
note book= rm 1 spiderman

and many more..too many to list down all of them..really worth to go for those whose kids really loves these characters..

shyza says:

lepas bulatan lumba kuda tu….lorong bdepan dgn astro,tp sberang jalan sana…masuk dalam2…
ish..cmna nk explain tmpt nih…huhuuh

zuki says:

dari south city plaza, terus sampai jumpa pejabat pos seri kembangan sebelah kanan. masuk kanan.terus naik bukit sampai hujung jalan. masuk kiri pastu kanan. jumpa kilang Taitso, korang tanya la orang atau tengok bunting yang digantung.

Sorry kalau tak faham.he2

nanako says:

kalau tak silap near by equin park. try bukak google map

nurul says:

kat mane ye tmpt ni?